До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мода проти паніки: нові весняні образи Селін Діон

Селін Діон — людина, яка так щиро любить моду, що кожен її публічний вихід сповнює захватом шанувальників. В умовах тотальної паніки, що охопила світ, її образи мають дуже оптимістичний вигляд і піднімають настрій. За перші дні березня вона не один раз це доводила.

Селін Діон

Почався її модний марафон з виходу в образі в стилі 60-х років. Пальто А-силуету й лосини з колекції Richard Quinn x Moncler Genius осінь-зима 2020/2021 з графічно-квітковим принтом стали його основою, а лаконічним доповненням — туфлі Gianvito Rossi й сумка корейського бренду Marge Sherwood.

Реклама
Селін Діон

Потім артистка продемонструвала шанувальникам, що комфортно почувається і в стриманішій колірній гамі — її кейп Michael Kors Collection у дрібну карту викликав асоціації з образами британських аристократів і мисливців. Іронічною деталлю тут став капелюх з пером.

Селін Діон

Карл Лагерфельд якось сказав: "Можна жити в рожевому кольорі, але тільки не носіть його". Однак приклад Селін Діон засвідчує зворотне — рожевий можна й потрібно носити. На вулицях Нью-Йорку її помітили в багатошаровому комплекті Peter Do, у якому поєдналися шовкова сорочка, брючна двійка й спідниця-плісе.

Селін Діон

Цієї весни Селін Діон полюбила класичні силуети, що підкреслюють її струнку фігуру — у пальті Brandon Maxwell довжини максі вона мала чудовий вигляд.

Селін Діон

Однак все затьмив її останній на цю мить вихід у пишній спідниці з квітковим візерунком і молочному светрі з флористичною вишивкою з колекції Oscar de la Renta. Шанувальники вже встигли порівняти її з Керрі Бредшоу.

Селін Діон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.