До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майстер перевтілень: 3 образи Леді Гаги за один день

Леді Гага – співачка, яка зухвалий і епатажний сценічний образ зробила на зорі кар'єри власною візитною карткою. Сьогодні вона вибирає більш стримані, порівняно з минулими своїми виходами, вбрання, але все-одно не соромиться зізнаватися в коханні до моди і переодягатися декілька разів на день. Так, в один з травневих днів, вона продемонструвала одразу три різнопланових образи, чим знову довела свою пристрасть до перевтілень і стилю ретро.

Почала день співачка в Electric Lady Studios в районі Грінвіч-Віллідж, звідки вийшла в ретро-костюмі в крупну клітинку Calvin Luo, доповнивши образ великими окулярами. Потім їй захотілося романтики, і тут на допомогу Леді Газі прийшла білосніжка сукня Valentino і туфлі на тонких шпильках Neil J. Rogers, в яких вона нагадала Мерилін Монро у фільмі "Сверблячка сьомого року". Апогею захопленість ретро досягла до вечора – яскраво-червоне вбрання з колекції Christiano Siriano точно оцінили б зірки Золотої епохи Голлівуду, тільки найсміливіші, такі як Леді Гага.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.