До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені сумки Кейт Міддлтон

Герцогиня Кембриджська відома своєю любов’ю до мініатюрних клатчів, у які вона з легкістю вміщає все потрібне. Проте її колекція сумочок містить невеликі елегантні моделі з витонченими ручками, які вже стали візитною карткою її королівського стилю. Поки королева Єлизавета II десятиліттями віддає перевагу сумкам Launer London, Кейт Міддлтон зробила ставку на різноманітні моделі, які пасують до гардероба сучасної герцогині.

Кейт Міддлтон із сумкою

В арсеналі у Кейт Міддлтон є сумки люксового сегмента й демократичних марок, які герцогиня не соромиться використовувати по кілька разів. Найчастіше Кейт можна помітити із сумками Aspinal of London Midi Mayfair в чорному й лавандовому відтінку та мініатюрними сумками Alexander McQueen Wicca bag. Також Кейт небайдужа до сумок Manu Atelier і Chanel. Попри різницю сегментів кожна із цих сумок є практичним вибором у повсякденному стилі. Vogue.ua зібрав найулюбленіші дамські сумочки Кейт Міддлтон.

Реклама

<b>Любимые сумки Кейт Миддлтон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.