До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи іменинниці Софі Тернер

Британська акторка Софі Тернер (Джонас), відома роллю Санси Старк у серіалі "Гра престолів", 21 лютого святкує свій день народження – дівчині виповнюється 24 роки. Після успішного дебюту вона знялася у фільмах "Люди Ікс: Апокаліпсис" і "Люди Ікс: Темний Фенікс" у ролі Джин Грей. Налагодилася не лише кар'єра, а й особисте життя акторки. 1 травня 2019 року Софі Тернер вийшла заміж за музиканта Джо Джонаса, а 12 лютого 2020 року стало відомо, що пара чекає первістка.

Cофі Тернер у Louis Vuitton

Софі Тернер відома не лише як успішна акторка, але і як завзята модниця. Дівчина є обличчям ювелірної колекції Louis Vuitton і майже для всіх своїх світських виходів вибирає образи французького модного Дому. Крім базової палітри кольорів Софі легко носить яскраві відтінки фуксії, синього, червоного, золотистого і срібного кольорів – їй все личить. Vogue.ua зібрав найкращі виходи іменинниці Софі Тернер.

Реклама

<b>Софи тернер looks</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.