До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи супермоделі Ромі Стрейд на червону доріжку

19 липня нідерландська супермодель і одна з "ангелів" Victoria's Secret Ромі Стрейд святкує свій день народження. Дівчині виповнюється 25 років. У послужному списку моделі участь у модних шоу Alexander McQueen, Isabel Marant, Chloe, Loewe, Balmain, Louis Vuitton, Prada і багатьох інших брендів. Нині Стрейд при надії — супермодель разом з коханим Лоренсом ван Ліувеном очікують на первістка. Уже відомо, що в пари буде дівчинка. Радісну новину Ромі повідомила на своїй сторінці в Instagram, поділившись подробицями про вагітність.

Ромі Стрейд у сукні Jenny Packham

Ромі має ефектну зовнішність — високий зріст, струнка фігура, світле волосся й блакитні очі. Такі дані дають їй змогу носити абсолютно будь-яке вбрання. На червоній доріжці від Стрейд неможливо відвести очей — дівчина часто вибирає сукні довжини максі з глибоким декольте або сміливими розрізами біля стегна. Ромі обожнює довжину міні, яка вдало підкреслює довжину її ніг. З нагоди дня народження супермоделі Vogue.ua зібрав її найкращі виходи на червоних доріжках.

Реклама

<b>роми стрейд красная дорожка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.