До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Олени Зеленської в американському турне

Минулий тиждень Олена Зеленська провела в США, де супроводжувала президента України Володимира Зеленського в його великому американському турне. У Штатах перша леді мала дуже активну програму — запуск аудіогіда українською мовою в садибі першого президента США Джорджа Вашингтона, зустріч із жінками Power Women, відкриття "Українського Дому", робочі зустрічі в Стенфордському університеті й відвідування музею Голокосту. Подорож до США стала чудовою можливістю для першої леді знову підтримати українську модну індустрію — на всіх офіційних заходах вона з’являлася в образах, які створили наші дизайнери. Розглядаємо їх докладніше.

Олена Зеленська
Костюми SIX.

До США перша леді прибула в яскраво-блакитному брючному костюмі SIX. — українського бренду, що його заснувала дизайнерка Юлія Богдан. Цю марку Олена Зеленська нерідко вибирає для найвідповідальніших виходів — у білосніжному ансамблі SIX. вона зустрічалася з герцогами Кембриджськими в жовтні 2020 року, а топ цього бренду став частиною образу під час візиту до Ватикану й зустрічі з Папою Римським.

Реклама
Олена і Володимир Зеленські

Спідничний ансамбль цього українського бренду Олена Зеленська вдягнула й для зустрічі під назвою Power Woman, у межах якої успішні у своїх сферах жінки ділилися історіями успіху й досвідом, обговорювали функціонал інституту першої леді у світі та як конкретно змінюється життя громадян нашої країни щодня. Помітним акцентом цього образу став білосніжний контрастний комір.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

В один з останніх днів свого турне Володимир і Олена Зеленські відвідали Стенфордський університет. Під час цього візиту перша леді зустрілася з представниками Департаменту з питань різноманітності та рівних можливостей, який забезпечує однаковий доступ студентів і викладачів з інвалідністю та інклюзію в цьому навчальному закладі. Цього дня вибір Олени Зеленської припав на брючний костюм SIX., у якому замість класичного піджака була представлена ​​сорочка на великих ґудзиках у колір штанів.

Олена Зеленська
Олена і Володимир Зеленські
Сукня AMG

Сукня-футляр — одна з базових речей у гардеробі будь-якої ділової жінки. Ідеальну сукню-футляр для першої леді створив бренд AMG, з яким Олена Зеленська співпрацює вже давно. Відмітна ознака образу — крій плечової зони, подібний до класичного кейпа. Аксесуарами слугували акуратний строгий пояс і намисто з бісеру Litkovskaya.

Олена Зеленська
Олена Зеленська
Костюм ARTEMKLIMCHUK

ARTEMKLIMCHUK — один з улюблених брендів першої леді. Саме йому вона довірила створення костюма для інавгурації президента України Володимира Зеленського й потім неодноразово з’являлася в костюмах авторства Артема Климчука. Виготовлена двійка в класичному стилі й прикрашена вишивкою у вигляді колосків — однією з візитних карток ARTEMKLIMCHUK. Доповнили образ прикраси з колекції брендів GUNIA Project і Guzema Jewelry.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.