До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі літні образи Каміли Морроне

На Instagram-акаунт аргентинської моделі й актриси підписані понад два з половиною мільйони осіб. Ще в юному віці Морроне уклала контракт з модельною агенцією IMG і встигла знятися в кількох рекламних кампаніях Victoria's Secret, а 2016 року дебютувала на подіумі, взявши участь у показі Moschino. У 2018 дівчина отримала й першу помітну роль у кіно, зігравши разом з Брюсом Віллісом у трилері "Жага смерті".

Гардероб модниці рясніє мінімалістичними сукнями, що годяться для будь-якого випадку: однотонні сукні-футляри, асиметричні моделі довжини міді на одне плече й лялькові бавовняні варіанти — найкращі супутники спекотного літа. У пару до них Морроне найчастіше вибирає класичні туфлі-лодочки й стримані прикраси.

Реклама

Для створення розслаблених і невимушених образів модель звертається до вже класичного поєднання деніму й однотонного верху, як-от топ, блуза чи світшот. Ще одна улюблена позиція літнього гардероба it-girl — штани карго, які знову дістали визнання модниць усього світу за свою функціональність і практичність. В арсеналі Каміли Морроне можна також побачити велику кількість головних уборів — особливо популярні серед них усілякі панами й солом’яні капелюхи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.