До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особистий досвід: як побудувати модельну кар'єру в Катарі

Promotion

Українська модель Вікторія Єрмакова вибрала для розвитку власної кар'єри не зовсім звичний напрям – Катар, і розповіла, як займатися моделінгом у східній країні.

Реклама
Про старт кар'єри

Моя кар'єра почалася в Одесі, в невеликому місцевому агентстві, яке спочатку мене відправило до Києва, а потім і за кордон. Так склалося, що мій типаж зовнішності був, перш за все, затребуваним у східних країнах. Спочатку я працювала в Індії, потім були Японія, Сінгапур і Катар. В Європі я також займалася моделінгом – багато і успішно працювала в Італії, але доля розпорядилася так, що моїм домом став Катар.

Про модельний бізнес у Катарі

У Досі дуже багато модних, талановитих і красивих людей мистецтва з приголомшливим почуттям стилю. Те, що країна є консервативною і сповідує іслам тільки позитивно впливає на розвиток творчості тут, додає в нього елегантність, стриманість і так званий class.

Модельний бізнес Катару тільки починає розвиватися і як такого Тижня моди тут немає, але існує безліч виставок і відбуваються окремі модні покази. Найцікавіша відмінність на мій погляд – в тому, що на деякі подібні заходи не пускають чоловіків.

Також не можна заперечувати, що Катар – це багата країна, а, отже, на втілення найбожевільніших творчих ідей є бюджети.

Про переїзд в Катар

У мене душа космополіта. Я жила в різних країнах і багато подорожувала, але мені всюди добре. Мій друг жартує, що у мене синдром бомжа, всюди почуваюсь як вдома.

Про плани на майбутнє

Я комфортно почуваюся в цій професії. Мені подобається працювати і перед камерою, і на модних шоу, але найближчим часом хочеться розкрити ще одну межу себе – планую почати вокальну кар'єру. Я зараз активно займаюся з викладачем. У мені тече гаряча кров і точно можу сказати, що шоу, яке ми готуємо, байдужим не залишить нікого.

Про улюблених дизайнерів

Мій стиліст одного разу сказав мені, що я, як справжній солдат, – можу ходити в чому завгодно без проблем. Я не прихильник якихось певних брендів, а завжди шукаю те, що мені подобається. Обожнюю все, що роблять Versace і Sherry Hill. Ще люблю індійських дизайнерів – вони роблять неймовірно красивий і складний одяг.

Про плани на майбутнє

В основному сконцентруюсь на розвитку своєї творчості, кар'єри і самої себе. Пора б довчити арабську, сісти на шпагат і, можливо, знятися для обкладинки Vogue.

Фото: Sofia Zay (@sofi_zay)

Інстаграм: @iam_victoriia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.