До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо в місті: модні уроки Сари Джесіки Паркер

Сара Джесіка Паркер та Нью-Йорк просто створені одне для одного. Актриса зараз знімається у новій романтичній комедії "Найкращий день мого життя", зйомки якої нерідко проходять на вулицях міста, що дозволяє роздивитися модні образи Паркер. Прості й елегантні – вони ідеально підійдуть тим, хто вимушений провести літо в місті.

Плісе + сорочка

Плісирована спідниця довжини міді і лляна сорочка – одночасно простий і елегантний союз, який не підведе ні кар'єристку, яка тільки починає, ні вже успішну бізнес-вумен у найспекотніші дні. Приклад Сари Джесіки Паркер показує, що варто вибирати речі світлих відтінків з натуральних матеріалів. Стилісти фільму доповнили образ актриси місткою плетеною сумкою і витонченими босоніжками.

Реклама
Сара Джесіка Паркер на зйомках "Найкращий день мого життя"
Міське сафарі

Сара Джесіка Паркер має однаково ефектний вигляд як у химерних головних уборах, так і в речах утилітарних і простих. Днями папараці зняли її на вулицях Нью-Йорка в штанах-карго захисного відтінку і легкій молочній блузі. З аксесуарів – шкіряна сумка-шоппер і босоніжки на невеликій платформі.

Сара Джесіка Паркер на зйомках "Найкращий день мого життя"
Квітковий принт

Трикотажне плаття з яскравим квітковим принтом – ідеальне літнє рішення. Воно є самодостатнім і не потребує додаткових акцентів. Стилісти підібрали для актриси модель А-силуету, яка делікатно підкреслює талію, а рукав довжиною 3/4 і спідниця, що закриває коліна, робить його придатним і для офісних буднів.

Сара Джесіка Паркер на зйомках "Найкращий день мого життя"

Читайте також:

Сара Джессика Паркер и ее 10 цветочных платьев

Ваша Світлість: платиновий блонд Сари Джесіки Паркер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.