До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леопард і оголений живіт — новий образ вагітної Ріанни

Уже два тижні шанувальники Ріанни уважно стежать за кожним виходом своєї улюблениці, яка наприкінці січня оголосила про вагітність. Важливу новину світу артистка повідомила у вінтажному пуховику Chanel 1996 року, потім продемонструвала живіт в обтислому топі на шнурівці Jean Paul Gaultier з колекції 2000 року. Новий її образ не менш яскравий — цього разу Ріанна робить ставку на широкі джинси, короткий кардиган на зав’язках і леопардову шубу до підлоги, яку носить нарозхрист.

Цей ансамбль — справжня квінтесенція стилю нульових. Від низької посадки джинсів і топа, що ледь прикриває груди, до пальта, в якому леопардовий принт поєднується з денімом.

Реклама

До речі, саме цей дует став одним з головних у колекції Christian Dior осінь-зима 2000/2001 авторства дизайнера Джона Гальяно. Сьогодні на рисейлових платформах ці речі мають величезний успіх у всіх шанувальників вінтажних знахідок. Ціна на це пальто сягає майже 10 000 доларів. Доповнили образ співачки сумка-сідло Dior того ж періоду, бейсболка AWAKE і босоніжки Tom Ford.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.