До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа відроджує популярність монограми Gucci

Світове турне фільму "Дім Ґуччі" стартувало, а це означає, що найближчим часом ми побачимо безліч нових образів Леді Ґаґи, яка зіграла в стрічці головну роль, і з великою ймовірністю можна сказати, що головним брендом в її гардеробі нині стане саме Gucci. Не зрадила артистка цю італійську марку й минулого вечора. Перед шанувальниками в Лондоні вона з’явилася в образі, з ніг до голови всипаному впізнаваною монограмою Gucci. Вибір Леді Ґаґи припав на лаконічний кейп без зайвих деталей і сукню-футляр у тон. Фінальними штрихами образу стали ботильйони на ультрависокій платформі, коричневі протисонцеві окуляри й ретро-укладка.

Леді Ґаґа в Gucci
Леді Ґаґа в Gucci

Монограма Gucci з переплетеними літерами GG — один з найупізнаваніших патернів у сучасній модній індустрії. Він відсилає до імені засновника бренду Ґучіо Ґуччі, а свій сучасний вигляд дістав у середині 1960-х. Особливо прихильний до нього й нинішній креативний директор модного Дому Алессандро Мікеле, який активно використовує цю монограму як у виробництві аксесуарів, так і сезонних колекцій. З часу свого призначення він нерідко поєднував її з іншими важливими символами Дому — флористичними мотивами або червоно-зеленою смужкою. Цього року в Gucci святкують 100-річний ювілей, а переплетені GG знову можна побачити всюди. Ми надихнулися прикладом Леді Ґаґи й вибрали речі з монограмою Gucci, над якими точно не владні сезонні тренди.

Реклама

<b>Gucci_Monogramma</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.