До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

К’яра Ферраньї показала груди, не порушивши пристойності

К’яра Ферраньї опублікувала фото, на якому продемонструвала груди, але водночас втрималася у формальних межах пристойності

1,6 мільйона "вподобайок" менш як за добу набрало фото К’яри Ферраньї, на якому вона позує в прозорому топі-сітці, без спідньої білизни. Фото — справжнісінька провокація: воно наочно демонструє, що об’єктивація жіночих грудей — давно застаріла.

Реклама

Проте формально правила інстаграму дотримані: соски К’яри приховують золоті накладки. Топ Schiaparelli, у якому К’яра зухвало обігрує тему Free the Nipples, іронічно інтерпретує суспільне табу. Моралізатори можуть бути задоволені, але чи будуть? — це питання.

@chiaraferragni

Тим часом на фото видно, що К’яра "вигуляла" топ на всіх знакових локаціях Парижа: у кадрі видно Єгипетський обеліск на Площі Згоди, знамениті паризькі двері, пофарбовані в синій колір, Вандомську площу, на якій розташований бутик Schiaparelli.

@chiaraferragni
@chiaraferragni
@chiaraferragni

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.