До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кров з молоком: герцогині Кетрін і Меган на святкуванні Дня Співдружності

Останнім часом герцогів Кембриджських і Сассекських практично неможливо було побачити разом. Поки одні з офіційним візитом відвідували Марокко, інші в цей час відвідували Ірландію. Однак урочиста служба у Вестмінстерському абатстві в честь святкування Дня Співдружності зібрала їх разом. Природно, що вся увага була прикута до двох герцогинь, про труднощі у відносинах яких зараз чимало пишуть у британській пресі.

Герцогиня Кетрін і герцогиня Меган

Кейт Міддлтон і Меган Маркл цього разу зіграли на контрасті. Дружина принца Вільяма з'явилася перед публікою в яскраво-червоному силуетному пальті Catherine Walker, яке доповнила капелюхом у тон і нейтральними світло-сірими човниками. А дружина принца Гаррі воліла білосніжний образ бренду Victoria Beckham.

Реклама
Герцоги Кембриджські
Герцоги Сассекські

Вбрання герцогині Кетрін вже добре знайоме її шанувальникам. Вона одягала його не один раз, а вперше це сталося ще 2014 року. Герцогиня Меган ж продемонструвала вбрання, яке на полицях магазинів з'явиться тільки наступної осені – шовкову сукню довжини міді з принтом у вигляді ланцюгів Вікторія Бекхем показала в колекції сезону осінь-зима 2019/2020 лише кілька тижнів тому.

Герцогиня Кетрін у пальті Catherine Walker
Герцогиня Меган у Victoria Beckham

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.