До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіра + оксамит: новий образ Алекси Чанг

Алекса Чанг давно красується у списках наймодніших дівчат Великобританії. До того ж, вона з недавнього часу стала дизайнером, і в колекціях свого бренду ALEXACHUNG нерідко транслює власний стиль. Шанувальники люблять її за вміння поєднувати непоєднуване, але, при цьому, мати підкреслено жіночний і грайливий вигляд. Свій талант вона знову продемонструвала на відкритті бутіка Roger Vivier. Витончені туфлі-човники на невеликих підборах, прикрашені масивними ювелірними пряжками, вона поєднала з вузькою сукнею і зухвалою косухою чорного кольору.

Алекса Чанг

Таким простим прийомом Чанг додала образу брутальності, знизила градус його урочистості, зробила туфлі головним акцентом і сформувала пропорційний силует з вузьким низом і підкресленим верхом.

Реклама
Алекса Чанг

До речі, укорочені косухи – один з хітів цієї весни. Вони мають чудовий вигляд і в парі з формальними сукнями, і легкими сарафанами, і джинсами на будь-який смак.

<b>УкороченнаяКосуха</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.