До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян у вінтажному образі Jean Paul Gaultier

Кім Кардаш'ян знову зробила ставку на вінтаж. Дівчина з'явилася в Лос-Анджелесі на відкритті Центру здоров'я стравоходу імені Роберта Кардаш'яна, названого на честь її покійного батька. Кім не упустила можливості і зробила ще одну модну заяву вибором напівпрозорого вінтажного ансамблю Jean Paul Gaultier. Тілесний силуетний комплект, що складається з гольфу і лосин, прикрашений малюнком дракона – архівним принтом з колекції Jean Paul Gaultier весна-літо 1994. Кардаш'ян доповнила образ за допомогою босоніжок з тупим носиком, як ще одне нагадування про повернення 1990-х років.

Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян вже не вперше вибирає вінтажні образи для світських виходів і виявляє особливу любов до 1990-х років. Так, раніше дівчина продемонструвала провокаційну вінтажну сукню з колекції Mugler 1995 року, а також тваринний трикотажний ансамбль Azzedine Alaïa з осінньо-зимової колекції 1991 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.