До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гейлі Бібер вибирає наймодніший жакет весни

Пікантний яблучно-зелений колір став однією з ключових колірних тенденцій у колекціях весна-літо 2021 року. Ще в січні цього року Гейлі Бібер показала, як носити насичений зелений колір, примірявши кілька творінь Деніела Лі: стьобаний жилет і культову сумку Cassette. Цього разу модель вибрала весняний образ зеленого кольору. Гейлі вдягнула новий неоновий блейзер Kwaidan Editions з мікрошортами з переробленої вторинної сировини Eb Denim і білим топом Totême. Серед аксесуарів Бібер віддала перевагу протисонцевим окулярам Etnia Barcelona, ​​багатошаровим прикрасам Jacquie Aiche, Shay, Anita Ko та Jennifer Fisher, а її яскрава сумка Bottega Veneta Mini Jodie та зелені сандалі цього ж бренду стали завершальним штрихом в образі.

зеленый жакет 2021 фотоГейлі Бібер

На відміну від Дуа Ліпи, гардероб якої сповнений яскравих речей, Гейлі вважає за ліпше вводити соковиті відтінки невеликими дозами. Пропонуємо почати знайомство з насиченими барвами з весняного жакета зеленого кольору, як у модниці Гейлі Бібер.

Реклама

<b>жакеты Бибер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.