До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцогиня Кембриджська та Меланія Трамп на прийомі в Букінгемському палаці

3 червня розпочався візит президента США Дональда Трампа до Великобританії, в якому його супроводжує дружина Меланія. На честь їхнього приїзду королева Єлизавета II влаштувала гала-вечерю в Букінгемському палаці, яку також відвідали принц Вільям і герцогиня Кембриджська, Іванка Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером, принц Чарльз і герцогиня Корнуольська, принцеса Анна.

Дональд Трамп, королева Єлизавета II, Меланія Трамп, принц Чарльз, герцогиня Корнуольська

Природно, що вся увага була прикута до розкішних образів присутніх дам. Так, герцогиня Кетрін у цей вечір сяяла в довгій сукні Alexander McQueen, в якій була схожою на граційного білого лебедя. Її голову прикрашала знаменита тіара "Вузлики любові", яка до цього належала принцесі Діані. Також Кетрін вперше одягнула новий орден: на честь восьмої річниці весілля королева подарувала їй титул Дами Великого хреста Королівського вікторіанського ордена.

Реклама
Герцогиня Кембриджська
Герцогиня Кембриджська

Меланія Трамп же обрала сукню, що щільно окреслювала її фігуру. Вбрання для першої леді створили в майстернях Christian Dior за мотивами останньої весняно-літньої кутюрної колекції бренду. В оригінальній версії воно було представлене з більш пишною спідницею. Доповнили образ довгі рукавички, що закривали лікті.

Дональд Трамп, королева Єлизавета II, Меланія Трамп

Іванка Трамп вирішила відмовитися від білого вбрання. Її вибір припав на небесно-блакитну сукню з вишивкою американського бренду Carolina Herrera, ціна якої сягає 10 000 доларів.

Іванка Трамп

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.