До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцогині Кембриджська і Сассекська на Дні пам'яті загиблих у Першій світовій війні

Весь західний світ 11 листопада святкує 100-річчя з моменту завершення Першої світової війни і вшановує пам'ять загиблих у ній. Не залишилася осторонь і британська королівська сім'я, яка взяла участь у поминальній церемонії на площі біля військового меморіалу Кенотаф. З балконів палацу за нею спостерігали королева Єлизавета II, герцогиня Корнуольська, Камілла, а також герцогині Кембриджська і Сассекська.

Герцогиня Корнуольська, королева Єлизавета II, герцогиня Кембриджська
Ельке Бюденбендер і герцогиня Сассекська

Герцогиня Кетрін для заходу обрала суворе пальто в стилі мілітарі Alexander McQueen, частку урочистості якому додали білий комір-стійка і позолочені гудзики. Герцогиня Меган, яка вперше брала участь у церемонії такого роду, обрала більш нейтральний за настроєм образ – костюм зі спідницею і жакетом з вирізом-човником, до яких потім було додано більш щільний жакет з коротким рукавом, скроєним у манері кейпу.

Реклама
Герцогиня Кембриджська
Герцогиня Сассекська

Спільною деталлю образів всіх учасниць церемонії стали брошки у формі червоних маків – міжнародний символ жалоби за загиблими у бойових діях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.