До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гардероб Тесси Томпсон у промотурі "Люди в чорному: Інтернешнл"

14 червня в українському прокаті стартував показ кінострічки "Люди в чорному: Інтернешнл", головну роль в якій зіграла акторка Тесса Томпсон. Разом з Люком Гемсвортом вони перевтілилися у "Людей в чорному", завдання яких – врятувати Землю від інопланетян. Стрічка з Томпсон – це спіноф культової історії 1990-х з Віллом Сміттом і Томмі Лі Джонсоном. Зараз акторський склад нових "Людей в чорному" подорожує світом з промокампанією, у межах якої Тесса демонструє зразковий і при цьому ненудний гардероб.

Тесса Томпсон

У фільмі акторка носить чорну бездоганну двійку, але для прем'єр стилісти складають їй значно цікавіші образи, у яких заодно фантазують на тему футуризму і одягу майбутнього. При цьому Томпсон і її команда не обмежуються одним стилем. Ось акторка сяє в блискучій металізованій сукні Lanvin, ось приміряє зухвалу блузу Alexander Wang, а ось збирає оплески у срібному вбранні з оборками від Rodarte.

Реклама

<b>ТэссаТомпсон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.