До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес приміряє тропічний принт

Тропічні візерунки — один з наймодніших принтів сезону весна-літо 2020. Зелене листя й дивовижні квіти джунглів знову надихають дизайнерів на створення яскравих тропічних ансамблів, а Дженніфер Лопес власним прикладом показує як носити культовий принт. 2 березня американську зірку помітили в Маямі в повсякденному образі з весняно-літньої колекції Versace. Лопес одягла штани й сорочку в тропічний візерунок, розбавивши яскравий ансамбль білою майкою й кросівками. Завершальними акцентами слугували аксесуари: сонцезахисні зелені окуляри-краплі й мінісумка через плече Versace.

Дженніфер Лопес у Versace

Відтоді як Дженніфер Лопес з’явилася на червоній доріжці Grammy Awards у 2000 році в "голій" шифоновій сукні Versace, прикрашеній візерунками джунглів, пройшло вже два десятиліття, а сміливий принт досі актуальний. Ба більше, Лопес не приховує любові до тропічного візерунка й охоче його одягає, не боячись повторень.

Реклама
Дженніфер Лопес на показі Versace весна-літо 2020
Дженніфер Лопес під час турне, 2014
Дженніфер Лопес у Versace, 2019

Багато хто з дизайнерів звернувся до тематики зелених джунглів у новому сезоні весна-літо 2020. Vogue.ua зібрав 10 модних речей з тропічними візерунками в стилі Дженніфер Лопес.

<b>тропики принт предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.