До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дива назавжди: архівні фото Марі Фредрікссон

10 грудня світ облетіла сумна новина – солістка культового гурту Roxette, Марі Фредрікссон померла після довгих років боротьби з раком. Їй було всього 62 роки, але хвороба виявилася сильнішою за неї.

Марі Фредрікссон

Її зірка засяяла 1986 року, коли разом з музикантом Пером Гессле вони створили Roxette. Світова популярність до шведів прийшла вже на початку 1990-х, а їхній трек It Must Have Been Love, один із саундтреків кінострічки "Красуня", став хітом по обидві сторони океану. Як і музика Roxette, актуальними сьогодні є образи Марі Фредрікссон з дев'яностих. Андрогінна шведка, зухвала стрижка якої надихнула чимало дівчат свого часу попрощатися з довгими локонами, мала неймовірний вигляд у маскулінних образах – від вільних сорочок у поєднанні з вузькими штанами до двійок із золотистої шкіри. Також вона обожнювала шкіряні обтислі комплекти, які повертаються на подіуми, і не боялася помітних принтів – зміїного або контрастної смужки.

Реклама

<b>Мари Фредриксон 1990е</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.