До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дебют Стормі: донька Кайлі Дженнер з'явилася на червоній доріжці

27 серпня відбувся дебютний вихід на червону доріжку доньки Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта – Стормі Вебстер. Пара вперше з'явилася в повному складі на світському заході. Причиною урочистого виходу стала прем'єра документальної стрічки Netflix "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" в Санта-Моніці, присвяченої життю коханого Кайлі.

Тревіс Скотт, Кайлі Дженнер і їхня донька Стормі Вебстер

Піврічна Стормі була одягнена в різнокольорові штанці і футболку з принтом мілітарі. Розбавили яскравий образ білі лаконічні кеди. Голову крихітки прикрашала модна зачіска – дві туго зав'язані гульки. Тим часом Кайлі Дженнер для важливого виходу обрала білу сукню-футляр з відкритою спиною і елегантним бантом на шиї. Дівчина доповнила образ білими човниками.

Реклама
Кайлі Дженнер
Тревіс Скотт, Кайлі Дженнер і їхня донька Стормі Вебстер
Тревіс Скотт і Кайлі Дженнер

Голлівудська зірка Кайлі Дженнер з дитинства прищеплює доньці почуття стилю. Кайлі вибирає для неї як повітряні сукні та білі кеди на літо, так і об'ємні дуті пуховики, шкіряні легінси і вільні худі на зиму. Часто можна помітити маленьку Стормі в зменшеній копії вбрання своєї матері. Vogue.ua зібрав стильні образи доньки Кайлі Дженнер.

<b>Кайли и сторми</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.