До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що надягти на романтичну вечерю: 4 простих і елегантних варіанти

Побачення починається задовго до того, як ви на ньому з'явитесь — як мінімум, за кілька годин, поки ви налаштовуєтеся і збираєтеся.

Ніхто навмисно не намагається носити одяг, у якому дискомфортно. Інша річ, якщо йдеться до романтичну вечерю або побачення. І все ж таки, незалежно від того, який одяг та аксесуари ви підберете для дня Х, головне почуватися невимушено, привабливо, бажаною і впевненою в собі.

Реклама
Для тих, хто любить джинси


Удала пара джинсів може стати ключовим елементом у створенні красивового образу. Купуйте стильні джинси, які будуть доречними не лише на побаченні, а й стануть універсальним бійцем у гардеробі. І, якщо у вас уже є такі, і в них ви почуваєтеся комфортно і впевнено, подумайте про те, щоб поєднувати їх із лаконічними, зручними черевиками на підборах, класичним пальтом і блузкою або, облягаючим джемпером — залежно від того, що вам більше до душі. Доповнити вбрання можна масивними сережками або яскравими прикрасами на руках.

Для тих, хто хоче жіночного образу

Дехто найліпше почувається у сукнях. Купуючи сукню для зимового побачення, вибирайте ту, яку зможете носити день у день. Так у вашому арсеналі буде річ, що завжди зможе вам знадобитися, незалежно від нагоди.

Для тих, хто цінує комфорт

Перед важливим побаченням можна пережити цілий стрес, тому ваш одяг не повинен створювати вам додаткового клопоту і турбувати безпосередньо під час зустрічі. Якщо вам хочеться надягти щось просте, але трикотажні сукні вам не до душі, розгляньте як варіант піжаму або комплект з атласу, який можна носити як з підборами, так і кросівками.

Для мінімалістів

Іноді потрібна ціла армія предметів, щоб створити образ, в якому ви почуватиметеся впевнено. Виберіть для побачення гарну сорочку білого або блакитного кольору, смугастий светр і пару класичних штанів. Доповніть убрання ювелірними прикрасами, які підкреслять просту елегантність вашого образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.