До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Атомна брюнетка: 3 ефектні образи Шарліз Терон

За останні декілька днів акторка Шарліз Терон продемонструвала відразу кілька ефектних образів, так на практиці підтвердила, що її не дарма називають королевою червоних доріжок. На прем'єру своєї нової стрічки "Божевільна парочка" вона прийшла в зухвалій міні з чорної шкіри і шифону Christian Dior, сукня підкреслювала стрункі ноги.

Шарліз Терон у Christian Dior

Буквально через кілька днів Терон з'явилася на прем'єрі цього фільму в Лондоні, але тут південноафриканка вже зробила ставку на насичений відтінок фуксії. Акторка вибрала образ з останньої кутюрної колекції Givenchy, що складається з чорного топа з глибоким вирізом на грудях у формі краплі і яскравої спідниці довжиною до підлоги.

Реклама
Шарліз Терон у Givenchy

Цього ж вечора Шарліз Терон впізнали на афтепаті прем'єри, де вона вже сяяла у прямому сенсі слова в переливчастій міні-сукні, яку доповнила замшевими чобітьми з широкою халявою в найкращих традиціях моди нульових. Браво, Шарліз.

Шарліз Терон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.