До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ненудних образів Алекси Чанг на Тижні моди в Лондоні

Алекса Чанг, одна з наймодніших дівчат Великобританії, із задоволенням відвідує покази лондонських дизайнерів під час Тижня моди і не лінується переодягатися кілька разів на день. Її образи ваблять увагу поєднанням жіночності і грайливості, елегантності і неідеальності.

Так, на показі Erdem вона з'явилася в суворій спідничній двійці, настрій якої пом'якшував принт у білий горошок, у гостях у Simone Rocha Алекса вже була в повітряній мереживній сукні, яку врівноважила класичним вовняним пальтом відтінку camel. Віртуозно Чанг вміє гратися і з пропорціями: на показі Christopher Kane стилістка і телеведуча сяяла в об'ємному піджаку, під яким ховалася мінісукня, а вся увага діставалася оголеним ногам. Дорогою на шоу Victoria Beckham дівчина вже була одягнена в грубу шкіряну куртку, немов зняту з плеча мотоцикліста, пару якій склали прості темно-зелені штани і чорний гольф.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.