До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 модні прийоми моделі Ельзи Госк

Шведська топмодель Ельза Госк нині насолоджується статусом молодої мами, але не забуває ділитися з підписниками в Instagram своїми модними образами. Ми вибрали її улюблені прийоми, які прикрасять і ваш весняний гардероб.

Жіночний трикотаж

Останнім часом Ельза Госк полюбила трикотажні, але водночас жіночні речі. В її гардеробі є як комплект з напівпрозорої вовни, що складається з вузької спідниці й водолазки, так і сукні з пікантними прорізами в зоні живота. Завдяки еластичному матеріалу вони не обмежують рухів і підкреслюють струнку фігуру моделі.

Реклама
Модные трикотажные платья весна-лето 2021
Модные трикотажные платья весна-лето 2021
Жовті аксесуари

На початку весни нам усім хочеться трохи більше сонця, так чому б не додати його в гардероб? Шведка Госк, яка напевне знає багато чого про брак вітаміну D, додає в гардероб яскравих барв за допомогою жовтих аксесуарів. Серед її лідерів — сумка на короткій ручці Valentino й босоніжки Bottega Veneta з квадратним носком.

Эльза хоск выбирает желтую сумку Valentino
Эльза Хоск в желтых босоножках Bottega Veneta
Шкіряний тренч

Шкіряний верхній одяг і далі б’є всі рекорди популярності. Ельза Госк також не залишилася до нього байдужою — однаково впевнено вона почувається як у яскраво-червоному прямому плащі Orseund Iris, так і в оверсайз-моделях.

Эльза Хоск в красном кожаном тренче
Эльза Хоск в кожаном оверсайз-тренче
Панами

Ще одна велика любов Ельзи Госк — панами, які вона носить і під час прогулянок з дитиною, і надягає на пляж. Дві головні зірки в її Instagram — пухнаста панама українського бренду Ruslan Baginskiy і різнобарвна модель у стилі гіпі.

Эльза Хоск в пушистой панаме

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.