До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 сексуальні образи Розі Гантінгтон-Вайтлі

Британська топ-модель Розі Гантінгтон-Вайтлі останні дні радує підписників в Instagram провокаційними образами, чим доводить, що чуттєвість і вульгарність – це зовсім не одне і те ж.

Так, кілька днів тому вона опублікувала фото в найкращих традиціях мінімалізму 1990-х: поєднала на ньому шовкову спідницю і укорочений трикотажний джемпер, що відкривав її ідеальний прес. Весь образ був зібраний в делікатній пудровий гамі. Потім Гантінгтон-Вайтлі продемонструвала, що поєднання чорного і білого – це зовсім не нудно, якщо білий має напівпрозору основу, а чорний – благородний блиск. Завершили цей вечірній аутфіт босоніжки на тонких підборах і золоті великі сережки. І останнім образом топ-модель показала, що прозорий топ-кольчуга може бути доречним у світському товаристві, якщо до нього одягнути костюм-двійку чоловічого стилю – з прямими брюками і вільним подовженим піджаком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.