До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 модні образи до Дня Святого Валентина

Promotion

День Святого Валентина – чудовий привід в кінці зими додати у своє життя трохи свята і романтики. Дана Ковалевська, модель агентства MMG Models, приміряла три образи, з якими цей день стане ще незабутнішим.

Реклама
Дана Ковалевська
Трохи вогню

Грати на контрастах завжди цікаво. Так, сукня в білизняному стилі заграє абсолютно новими барвами, якщо до нею одягнути гусарський жакет, щедро розшитий камінням і стразами. Додадуть образу привабливості чорні панчохи і червона помада.

Піджак Balmain, сукня і сережки Le77store
Піджак Balmain, сукня і сережки Le77store
Штанне питання

Дівчина у штанах – це сексуально. Доводять цей факт і фотографії великої Марлен Дітріх, і сучасні червоні доріжки, на яких все частіше можна побачити акторок в ідеальних штанних двійках. До Дня Святого Валентина можна збільшити градус чуттєвості – одягнути під смокінг з шовковими лацканами спокусливий кроп-топ.

Смокінг Saint Laurent і топ Christian Dior
Смокінг Saint Laurent і топ Christian Dior
Щоденники принцеси

Ще один актуальний образ в цей день – романтичний. Хто ж не захоче почуватися принцесою у повітряній сукні Elie Saab, заради якої прекрасний принц готовий на все.

Сукня Elie Saab і сережки Dolce & Gabbana
Сукня Elie Saab і сережки Dolce & Gabbana

Модель: Ковалевська Дана

Фотограф: Таша Манаенкова

Стиль: Аля Битцун

Продюсер: Катерина Басиста

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.