До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних образів вагітної Ромі Стрейд

Цього року багато знаменитих дівчат стануть вперше мамами. Зараз є можливість поспостерігати за модними образами вагітних зірок і взяти собі на замітку котрийсь із них. Раніше ми розповідали про стильні виходи інфлюенсерки Перніль Тейсбек, а тепер розглянемо із чого складається гардероб вагітної Ромі Стрейд — супермоделі й "ангела" Victoria's Secret. Ромі повідомила про свій стан ще в травні цього року, опублікувавши знімок з кругленьким животиком у культовій трикотажній сукні Cult Gaia на сторінці в Instagram. Відтоді дівчина ділиться ефектними образами своєї вагітності, акцентуючи увагу на новій фігурі.

Гардероб вагітної Ромі Стрейд нині складається з в’язаних суконь, бавовняних міських комбінезонів і романтичних мінісуконь. Крім того, супермодель на ранніх термінах часто вибирала мереживні корсети, а коли живіт став помітнішим, вона перейшла на напівпрозорі ажурні боді, які комбінує з джинсами й штанами-джогерами. Для прохолодних вечорів модниця вдягає світшоти, анораки й сорочки з картатої тканини "тартан". Vogue.ua зібрав 10 модних виходів вагітної Ромі Стрейд.

Реклама

<b>10 модных образов беременной Роми Стрейд</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.