До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 мінімалістичних образів Петри Мак

На Instagram-акаунт модниці й інфлюенсерки із Сіднея підписана ціла армія фанатів — понад один мільйон осіб надихаються і захоплюються умінням блогерки, що є прихильницею естетики мінімалізму, спритно поєднувати дизайнерські аксесуари та одяг з масмаркетом. За словами Петри Мак, гардероб кожної дівчини абсолютно точно потребує якісної футболки білого й чорного кольорів, адже саме цей базовий елемент здатний створити будь-який образ. Vogue.ua зібрав 10 найкращих луків Петри Мак, які точно припадуть до душі всім шанувальницям мінімалізму.

Мінімалізм від Петри не означає наявності тільки білого, чорного й бежевого кольорів. У гардеробі модниці можна побачити і різноманітність відтінків блакитного, рожевого й зеленого. Всі яскраві кольори дівчина вміло адаптує під свої потреби: пилові й приглушені, такі відтінки чудово вписуються в літню базу. Світло-рожеві шовкові штани Мак римує з трикотажним лонгслівом схожого кольору, а пилово-синій oversize-жакет із чоловічого плеча поєднує з кроп-топом у тон і базовими джинсами. Особливу увагу чи не всіх образів модниці зосереджено на оздобленні: майже цілковитий брак декоративних елементів, за рідкісним винятком, завжди зумовлений чистотою крою та ліній, які вибирає Петра.

Реклама

Головне місце в гардеробі Петри Мак займають сорочки: бавовняні й шовкові, однотонні або в дрібну смужку, цей елемент — важлива база гардероба. До них модниця найчастіше вибирає шкіряну мініспідницю, завжди актуальні джинси й ультрапопулярні легінси зі штрипками. Що стосується суконь, то цього літа інфлюенсерка віддає перевагу трендовим моделям зі всілякими розрізами: спокусливі міні й міді з бічними вирізами найефектніший вигляд мають у сольному виході. Поєднувати їх варто з таким самим мінімалістичним взуттям, наприклад, срібними босоніжками на підборах і сумкою-багетом на короткому ремінці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.