До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих літніх образів інфлюенсерки Вероніки Ферраро

Кількість наслідувачів італійської фешн-блогерки Вероніки Ферраро в Instagram сягнула позначки в 1 млн. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів засновниці блогу про моду The Fashion Fruit (другого за популярністю в усій Італії) і за сумісництвом найкращої подруги К’яри Фераньї — для літніх, некарантинних виходів.

Вероника Ферраро
Вероника Ферраро

Реклама

Гороховий принт — вічний, із чим явно погоджується й Ферраро, віддаючи перевагу колам великого діаметра й насиченому морському кольору, доповнюючи образ пов’язкою в тон.

Поєднання спортивних джогерів, шкіряної сумки на довгому ремінці й класичних лодочок на підборах більше не видається чимось абсолютно негармонійним. За допомогою всіх цих складників і базової футболки можна створити простий розслаблений образ на щодень.

Білий топ з драпіруванням — універсальне рішення для міських прогулянок: пасторальний стиль у вжитку.

Атлас — принц модних подіумів цього сезону. Вероніка Ферраро показує, як застосувати один з головних трендів на практиці.

Нейтральні відтінки, натуральні тканини, шнурівка й накладні кишені — приклад натхнення від Вероніки для розслабленого образу мандрівниці.

Якщо атлас у цьому сезоні — принц, то денім точно можна вважати повноправним королем показів. Джинсовий комбінезон — річ із зухвалим характером, до снаги тільки найсміливішим модницям.

Цього сезону кардиган зробив модний камбек, і Ферраро не залишилася осторонь, вибравши трикотажну модель з нескромним декольте.

Справжня класика літньої моди — білі сукні з натуральних тканин. Instagram-інфлюенсерка віддає перевагу сукні в сільському стилі з перловими ґудзиками й краями, подібними до ажурної скатертини.

Для спекотних вечорів можна вибирати кроп-топи з усілякими геометричними вирізами, ступінь відкритості яких регулювати тільки вам.

Панама допоможе не тільки вберегти голову від пекучого літнього сонця, яке, упевнені, обов’язково навідає нас цього літа, але й ефектно доповнить будь-який образ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.