До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів співачки Дуа Ліпи

Британська співачка Дуа Ліпа цього літа не дає прихильникам спокійно жити. Уже три місяці вона постійно виступає на музичних фестивалях по всьому світу і, заодно, підігріває інтерес до своєї особи за допомогою Instagram, де публікує знімки в тих самих, "гарячих", вбраннях сезону.

Дуа Ліпа

Ліпа за національністю албанка, а її яскрава середземноморська зовнішність – з темним волоссям і пухкими губами – ідеально поєднується з ультражіночними образами співачки. Однак жіночність у висхідної зірки поп-сцени не класична, а дуже жива і зухвала. Дівчина любить хіп-хоп і мішкуваті штани поєднує з спокусливими топами, а широкі бавовняні футболки з короткими шкіряними шортами.

Реклама
Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Особлива пристрасть у Дуа Ліпи та її стилістів до українських дизайнерів. Так, уже рік вони співпрацюють з брендом Marianna Senchina – романтичні міні-сукні і топи в горох з Instagram-акаунту співачки якраз авторства Сенчиної. Також в гардеробі Ліпи є денім Ksenia Schnaider і сексуальні речі FROLOV.

Дуа Ліпа у сукні Marianna Senchina
Дуа Ліпа

Vogue.ua вибрав 13 літніх образів співачки, які ще можна встигнути повторити до приходу осені.

<b>DuaLipa_SummerLooks</b>

Фото: www.instagram.com/dualipa/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.