До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Майї Малнар

Ми продовжуємо вас знайомити з модними блогерами і streetstyle-зірками. Раніше ми вже розповідали про літній гардероб Леоні Ханне, Софії Коельо і Алісії Родді. Сьогодні наша увага прикута до Майї Малнар — відомої інфлюенсерки на теренах соціальної мережі Instagram. За життям дівчини спостерігає ціла армія прихильниць — 856 тисяч користувачів. Майя багато подорожує, дівчину щотижня можна побачити у новій локації на земній кулі. Паралельно з lifestyle-кадрами Малнар публікує streetstyle-образи, які надихають на нові експерименти зі стилем.

@majamalnar

Майя обожнює теплу кольорову гаму — відтінки молока і бежеві тони просто створені для неї. Цього літа модниця зосередилася на невимушених сукнях-сорочках вільного крою, які стануть найкращими друзями на відпочинку; водночас для міських зустрічей Малнар вибирає розслаблені брючні костюми. У літньому гардеробі Майї також присутні асиметричні спідниці і кроп-топи з оборками в стилі бохо, короткі шорти з деніму, лляні брюки та сукні на запах. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів модниці Майї Малнар, які просто необхідно спробувати цього літа.

Реклама

<b>маджа молнар</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.