До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2019: провокаційні сукні на червоних доріжках

Vogue.ua продовжує підсумовувати 2019 рік. Традиційно цьогоріч відбулися десятки заходів – від балу Інституту костюма Met Gala до церемонії вручення премії "Оскар", на яких знаменитості продемонстрували свої ефектні образи. Провокаційних суконь серед них було небагато. Зірки Голлівуду без сорому вбирали "голі сукні", образи з ефектним декольте або глибоким розрізом біля стегна, варіанти з корсетами і напів прозорими спокусливими деталями.

Белла Хадід у Roberto Cavalli

Емілі Ратаковські, відома своїми сексуальними сукнями на червоних доріжках, цього року теж продемонструвала кілька ефектних вбрань. Неможливо було відвести погляд від Белли Хадід у провокаційній сукні з довгим шлейфом Roberto Cavalli на 72-му Каннському кінофестивалі, а популярна диснеївська зірка Зендая захопила шанувальників своєю корсетною сукнею Vera Wang Collection. Vogue.ua зібрав найсміливіші сукні на червоних доріжках 2019 року.

Реклама

<b>смелые платья на красной дорожке</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.