До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найпринадніших образів на церемонії Billboard Music Awards 2021

Світ поступово повертається до звичайного життя — туристи починають дедалі активніше подорожувати, артисти дають концерти, а знаменитості нарешті знову з’являються на червоних доріжках наживо, а не позуючи біля власних будинків. 23 травня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія Billboard Music Awards, а ми вибрали найпам’ятніші образи її гостей.

Меган Фокс

Актриса Меган Фокс з’явилася на червоній доріжці церемонії в супроводі свого нового коханого Колсона Бейкера з гурту Machine Gun Kelly, вибравши один з найзвабливіших образів з нової колекції Mugler. Чорна обтисла сукня з вирізами на боках і животі зроблена в кращих традиціях цього бренду, який точно знає, що секс продає.

Реклама
Меган Фокс
Пріянка Чопра

Актриса Пріянка Чопра також цього разу зробила ставку на принадність. Стиліст Лоу Роуч підібрав для неї напівпрозору сукню з глибоким декольте Dolce & Gabbana, яку прикрашав широкий металевий пояс. Він став точною копією оригінального пояса з колекції цього італійського бренду 2007 року.

Пріянка Чопра
Алішія Кіс

Співачка Алішія Кіс віддала перевагу одному з головних кольорів цього літа — baby pink. До того ж артистка вибрала не передбачувану ніжну сукню, а складний брючний комплект з кутюрної колекції Valentino. Вийшло свіжо й ненудно.

Алішія Кіс
Синтія Еріво

Спеціально для Синтії Еріво американський бренд Carolina Herrera створив сукню з горошковим принтом і каскадом воланів, у яких хочеться потонути. Завдяки відкритим плечам і високому розрізу образ вийшов по-справжньому літнім і водночас звабливим.

Синтія Еріво
Doja Cat

Ставку на чорно-білу гаму зробила ще одна гостя Billboard Music Awards — співачка Doja Cat, яка замість блискіток або золота продемонструвала ефектні смужки на костюмі Balmain з колекції весна-літо 2020. Її кроп-топ і штани кльош мали не менш яскравий вигляд, ніж класична сукня.

Doja Cat

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.