До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три ключові тренди на червоній доріжці "Еммі 2019"

Цієї ночі в Лос-Анджелесі відбулася церемонія премії "Еммі 2019", на якій назвали найкращі серіали цього року. Тріумфаторами стали "Гра престолів", "Чорнобиль" і "Дивовижна місіс Мейзел". Не менш цікаво було спостерігати і за червоною доріжкою заходу, на якій ми побачили кілька ключових тенденцій.

Емілія Кларк на премії "Еммі 2019"
Рожевий + фуксія

Рожевий і фуксію можна сміливо назвати найпопулярнішими відтінками на цьогорічній червоній доріжці "Еммі". Поки частина знаменитостей, як-от Сандра О або Кетрін Зета-Джонс, вибрали образи в одному з цих забарвлень, інші поєднали їх. Найорганічніший вигляд вони мали на сукні Brandon Maxwell на акторці Менді Мур.

Реклама

<b>Emmy_Trend1</b>

Глибоке декольте

Мабуть, приклад Дженніфер Лопес так надихнув зірку "Гри престолів" Емілію Кларк, що вона теж вирішила вибрати вбрання зі сміливим декольте аж до пупка. Її вибір припав на темно-синю сукню Valentino Couture. Також вбрання з глибоким викотом продемонстрували Емджей Родрігес з серіалу "Поза" і Джоді Комер з "Вбиваючи Єву". Для останньої білосніжний образ створив сам Том Форд.

<b>EmmyTrend_2</b>

Тугий корсет

У повсякденному житті знаменитості зараз одягаються так вільно і розслаблено, що на червоних доріжках готові потерпіти деяку незручність, наприклад, одягнути сукню з тугим корсетом. Вона має ефектний вигляд на світлинах, підкреслює лінію талії та грудей. Не втримались від цієї спокуси Зендая, Кім Кардаш'ян та Кендалл Дженнер. Квіткове вбрання останньої, яке створив британець Річард Квінн, без перебільшення – найефектніший образ "Еммі 2019".

<b>EmmyTrend_3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.