До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірка NBA: колекція Вікторії Бекхем для Reebok

Капсульну колекцію мерчу для Reebok Вікторія Бекхем присвятила одному з найзнаменитіших гравців NBA всіх часів і народів. "Коли я думаю про Reebok, я згадую 1990-і роки і баскетбол, і, звичайно, я думаю про Шакіла О'Ніла!", – розповідає Вікторія Бекхем, коли описує, як вона працювала над капсульною Reebok x Victoria Beckham. Перша порція одягу включає: футболки, толстовки і шкарпетки, позначені знаковим силуетом легенди NBA Шакіла О'Ніла. Купити все це можна вже від сьогодні в магазині Dover Street Market, а також на сайті victoriabeckham.com.

Вікторія Бекхем в футболці Reebok Merch Collection

Робота Вікторії над колекцією почалася з відвідування архівів Reebok в Бостоні в листопаді минулого року. "Для мене жоден інший бренд спортивного одягу не ілюструє 1990-і так, як це робить Reebok, – поділилася дизайнер, – ця капсула дійсно є святкуванням тієї епохи і демонстрацією чудових фрагментів спадщини, які я виявила в архівах".

Реклама

<b>бэкс и рибок</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.