До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жінка при владі: нова колекція Lyalya Sogomonyan

Робота українського бренду Lyalya Sogomonyan завжди ґрунтується на яскравій демонстрації життєвої позиції дизайнерки. Нова колекція не виняток: її присвятили жіночій силі.

Ляля Согомонян розповідає, що ніколи не хотіла бачити жінок слабкими створіннями – її захоплюють тільки сильні духом дівчата. За словами дизайнерки, головною метою було показати одяг, що зробить жінку безстрашною і сильною, створить відчуття свободи, яку нічого не обмежує.

Реклама

"Сильна жінка поважає себе і своє тіло. На неї не впливають чутки і суспільство. Вона завжди чесна зі всіма, має свій погляд і цінує людей, які перебувають поруч з нею", – каже дизайнерка.

Образ сильної жінки Ляля створює за допомогою атрибутики чоловічого ділового костюма, просторих фасонів і зручності. Кольорова гама колекції зосереджена на монохромі. Домінує у ній чорний колір, який передбачає владу і підпорядкування, потім білий – як символ чистоти і невинності. На завершення – пудровий відтінок, який дизайнерка асоціює з символом вічної молодості, душі або духу, укладеного в тіло.

За допомогою таких силуетів і відтінків Согомонян хотіла підкреслити внутрішню силу поряд з витонченістю і крихкістю. Ляля Согомонян у своїй новій колекції дає нове прочитання жіночій силі і показує, що для успішного вираження сили духу достатньо вибрати правильний одяг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.