До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цікава палеонтологія: DZHUS весна-літо 2018

Колекція DZHUS весна-літо 2018 є ілюстрацією пристрасті дизайнера до палеонтології. Дослідження зародження та розвитку земного життя паралельно c конструкторськими експериментами Ірини Джус сформувало унікальну зооморфну пластику силуетів і геологічні текстури колекції Archaea. У концептуальному крої багатофункціональних виробів-трансформерів, немов в викопних скам'янілостях, закодована пам'ять про амоніти і трилобіти, що проклали людству шлях, еволюційних метаморфозах чарнії і артроплеври, що відійшли в небуття в Карбоні й Ордовику.

DZHUS весна-літо 2018

Поряд з біологічним лейтмотивом колекція несе в собі асоціацію з науковим авангардом кінця XIX – початку XX століть, відсилаючи і до вікторіанської естетики, і до лабораторного спецодягу. Весняно-літня лінійка DZHUS рясніє фактурним текстилем: жатим шовком, неоднорідним пофарбованим льоном, ажурним крепом, марлівкою з найтоншої вовни, бавовни з ефектом зачіпок. Використані характерні для бренду альтернативні техніки обробки тканини, що апелюють до технологічної суті дизайну DZHUS.

Реклама

<b>джус лукбук</b>

Фото: Льоша Ліч
Стиль і макіяж: Ірина Джус @ DZHUS Style Studio
Зачіска: Дмитро Кузьмічьов @ Erteqoob
Модели: Анастасія Коленкова, Ірина Федотенко
Взуття з етичних матеріалів: Intertop

Читайте також:

Вікторія Бекхем випустить колекцію кросівок

Річ дня: смарагдовий кейп Chloé

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.