До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювелірний бренд Yastreb Jewelry представив нову колекцію Serpent

Ювелірний бренд Yastreb Jewelry представив нову колекцію прикрас, яка дістала назву Serpent. Нова капсула являє собою цікаву гру з матеріалами, формами й символами. Джерелом натхнення для дизайнерки слугували образи змій, які мають дуальне значення.

Yastreb Jewelry

Кожен виріб лінійки Serpent імітує фігуру змії. Тож намиста ніжно обіймають шию, витончені кафи й сережки органічно вплітаються у вушну раковину, химерні браслети охоплюють зап’ястки, а каблучки з великими й маленькими каменями, облямованими звивистими зміями, прикрашають пальці. Дизайнерка намагалася знайти ідеальний баланс між красою природних ліній і зручністю, щоб прикраси стали справжніми скарбами. Найдрібніші деталі прикрас допрацьовували через безліч ітерацій, перетворюючи на колекційні зразки ювелірного мистецтва.

Реклама
Yastreb Jewelry
Yastreb Jewelry
Yastreb Jewelry

"У всіх міфологіях змія, як символ, набуває різного значень. В одних цивілізацій це вода, в інших — вогонь. У біблійному писанні змій — небезпека й спокуса, але водночас у китайському зодіаку Змія символізує мудрість і проникливість. Саме завдяки своїй дуальності цей символ такий привабливий і бентежний. У кожному з нас є добро і зло, жіноче і чоловіче, вогонь і холод. Життєва мудрість полягає в тому, щоб пізнати себе через досвід і час, і в підсумку — прийняти себе повністю", — розповідає дизайнерка. Більше прикрас з нової колекції Yastreb Jewelry дивіться в нашій галереї.

Над проєктом працювали:

Модель: Jul Dowerk @juldowerk

Візаж: Наталія Чекаті @nataliechekati

Артдиректор: Марія Слензак @coccco_brice

Дизайнер: @leyastreb

Відео: @dos.tintos

Фотограф: Лоліта Шарун @lolitasharun_ph

Гафер: Денис Бєликов @realdenbelikov

Одяг: @mimiforyou_official @jjsquee_

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.