До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювелірна компанія Il Cammeo відкрила новий бутик у Львові

Кажуть, доля усміхається сміливим. Саме таке твердження стало життєвим кредо СЕО мережі ювелірних бутиків Il Cammeo Ірини Омельченко. З початку війни в Україні команда компанії не лише й далі працювала, підтримуючи економіку країни та надаючи робочі місця, а й забезпечила всі персональні замовлення й представила українським клієнтам нові колекції. Ба більше, нещодавно ювелірна мережа розширила свою географію й відкрила новий бутик Il Cammeo в самому серці Львова.

Бутик Il Cammeo у Львові

Місце для нового бутика вибрали не випадково, адже сьогодні Львів став ледве не другою столицею та місцем, де знайшли новий дім тисячі українців з інших областей. Тож життя в місті кипить і надихає українців бути сильними та досягати успіху попри складні обставини. Витриманий у вже знайомому стилі, інтер’єр бутика Il Cammeo відсилає думками до яскравої Італії, звідки родом бренди, що офіційно представлені в мережі: Pomellato, Pasquale Bruni, Chantecler, Garavelli, Recarlo та багато інших. Кожному з них притаманна власна яскрава індивідуальність і неповторний естетичний код, а кожна прикраса дібрана з увагою до якості кожного каменя, актуальності дизайну та майстерності виготовлення.

Реклама

Ірина Омельченко особисто добирає як прикраси, перевіряючи кожен камінь щодо якості характеристик, так і бренди для партнерства — з погляду репутації, якості виробництва, стилю. Саме в цьому полягає унікальність Il Cammeo. Адже це єдина ювелірна компанія в Україні, колекції та камені для якої добирає ювелірний експерт – стиліст і гемолог, що має сертифікат інституту HRD Antwerp (Бельгія), SSEF та Gubelin (Швейцарія). Окрім того, з турботою про клієнтів професіонали Il Cammeo регулярно вдосконалюють свої знання, проходять тренінги, відвідують провідні світові ювелірні виставки, здебільшого як єдині представники України на найбільших з них – VicenzaOro, Baselworld, Las Vegas Couture Show і Bangkok Gems & Jewelry.

Тож відкритий у Львові бутик матиме ту саму місію, яку вже понад 10 років гордо виконує компанія Il Cammeo: надавати можливість українським клієнтам купувати найкращі прикраси, володіти вічними цінностями, а також отримувати найвищу якість сервісу. Більше фото прикрас дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.