До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювілейна колекція Stone Island Shadow Project

Цього року Stone Island Shadow Project відзначає 10-й ювілей існування компанії. З цієї нагоди креативний директор італійського бренду Stone Island, Карло Ріветті, в парі із засновниками німецької марки ACRONYM®, Ерролсоном Х'ю і Мікаелою Захенбахер, підготували ювілейну капсульну колекцію, яка стане 21-ю за рахунком в межах Stone Island Shadow Project.

Stone Island Shadow Project FW 18/19

Нова колекція складається з пуховиків і парок з водонепроникним просоченням, світшотів зі спеціальними отворами для навушників, шарфів на блискавки, дутих жилетів, які можна пристебнути до будь-якого предмету верхнього одягу від Stone Island Shadow Project. Строгий урбаністичний дизайн подружився з високотехнологічними тканинами, а приглушені відтінки сірого, рожевого і оранжевого – з елементами з переливчастого світловідбивного матеріалу Scarabeo. Нова колекція Stone Island Shadow Project вже наявна в магазинах THE ICON і SPAZIO.

Stone Island Shadow Project FW 18/19

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.