До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювілейний показ Ralph Lauren відбудеться в Центральному парку

Цього року модному Будинку Ralph Lauren виповнюється 50 років. З нагоди ювілею американський бренд вирішив провести показ нової колекції у відомому Центральному парку в Нью-Йорку. Знаменитий нью-йоркський парк близький серцю дизайнера – десять років тому він показав свою 40-ву колекцію тут же. До того ж, сам Ральф активно підтримує Комітет з Охорони Природи Центрального парку, некомерційну організацію, яка допомагає утримувати Мангеттенський парк.

Бетесда

У червні Ральф Лорен оголосив, що Нью-Йорк стане головним місцем для святкування 50-річчя модного Дому в межах нью-йоркського Тижня моди, що стартує 7 вересня. Через десять років після святкування його 40-річчя в Саду Консерваторії в Центральному парку американський лейбл відзначить півстоліття на Бетесді – двох'ярусній терасі з фонтаном. Це один з головних і найбільш відомих об'єктів цієї зони відпочинку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.