До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскравий трикотаж: нова колекція українського бренду GNZ весна-літо 2022

Тренд на комфорт, практичність та екологічність уже не перший сезон тримає першість серед колекцій дизайнерів. Саме із цим посилом у 2021 році було створено український бренд базового трикотажного одягу GNZ, що пропонує універсальні дівочі комплекти на щодень. З перших днів військового вторгнення марка не припиняла працювати та підтримувала українську армію: частину теплих худі й штанів передали територіальній обороні, іншу частину колекції продали й на всі вторговані гроші пошили плитоноски для ЗСУ. Зараз же GNZ випустили нову колекцію полегшених трикотажних костюмів, які припадуть до смаку кожній модниці.

GNZ

До нової колекції бренду ввійшли трикотажні костюми з натуральних тканин, навіяні естетикою 1990-х, які легко вписати в повсякденні образи. Шорти, об’ємні худі та трикотажні топи стали основою нового дропу, представленого в різноманітній колірній палітрі — від глибокого синього до пастельного лавандового відтінку. Ви можете носити їх у цілісних образах, а можете міксувати між собою вироби різних відтінків відповідно до власних переваг. Крім того, завдяки своїй універсальності одяг з літньої колекції бренду можна римувати з іншими речами у вашому гардеробі. Наприклад, шорти комбінувати з діловими жакетами в стилі biz-leisure, топи поєднувати з джинсами, а худі чоловічого крою подружити із широкими штанами або довгими спідницями.

Реклама
GNZ
GNZ
GNZ

Крім того, нині бренд і далі відшиває дроп #standwithUkraine, але вже у вигляді літніх футболок. Прибуток від продажу колекції марка перераховує волонтерам та Фонду Сергія Притули. Нову колекцію GNZ весна-літо 2022 ви можете придбати на сайті бренду, а також у київському ЦУМі. Більше образів дивіться в нашій галереї.

<b>GNZ</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.