До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскравий кінець: Louis Vuitton весна-літо 2020

Показ Louis Vuitton Ніколя Жескьєра був останнім шоу сезону весна-літо 2020. Нова колекція французького модного Дому стала не лише кульмінацією чотиритижневої модної подорожі, а й ознаменувала початок нового десятиліття.

Louis Vuitton весна-літо 2020
Louis Vuitton весна-літо 2020

Робота Ніколя Жескьєра в Louis Vuitton тісно пов'язана з минулим. Попереднього сезону дизайнер загравав з 1980-ми, ще кілька сезонів до цього – з естетикою XVIII століття, а тепер – з Belle Époque. "Це частина французької історії, дуже цікава як з погляду мистецтва, так і в контексті емансипації жінок і, звичайно, літератури Пруста", – пояснив він. Це також період, який співпав з зародженням і піднесенням Дому Louis Vuitton.

Реклама
Louis Vuitton весна-літо 2020

Посилань на Belle Époque було багато: об'ємні рукави сорочок, бутоньєрки, завитки на жакардовому пальті, мальовничі квіти на сукнях і шкіряній куртці. Також у новій колекції є багато відсилань до періоду кінця шістдесятих і початку сімдесятих, коли візерунки Вільяма Морріса та принти Альфонса Мухи знову були в моді. Сам Жескьєр зосередився на психоделічних візерунках.

Louis Vuitton весна-літо 2020
Louis Vuitton весна-літо 2020

Такі речі частіше асоціюються з Prada або Anna Sui, але у Жескьєра був свій особливий погляд на такого роду естетику. До того ж дизайнер давно привчив свою аудиторію до стилістичних поворотів: буржуазія в одній колекції, науково-фантастичний футуризм – у наступній. У майбутньому сезоні – гучному поверненні мінімалізму – Louis Vuitton точно виділятиметься.

Переглянути всю колекцію Louis Vuitton весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.