До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вся в собі: колекція THEO весна-літо 2021

Український бренд THEO представив нову весняно-літню колекцію, у якій за допомогою фактур, кольорів і форм розповідає історію між зовнішньою стриманістю й внутрішнім вогнем, здатних уживатися в одній людині.

Свою історію Тео Декан вирішив представити за допомогою трьох блоків колекції. Спершу він демонструє, що одяг може бути нашим укриттям. Сюди ввійшли різноманітні сорочки, брючні костюми, тренчі, куртка-парашут, куртка з капюшоном і набір базових речей на зразок трикотажних футболок і топів з довгими рукавами.

Реклама
THEO весна-літо 2021
THEO весна-літо 2021

Потім дизайнер показує як одяг може бути символом синтезу внутрішнього й зовнішнього світів. Тут закриті форми поєднуються зі слідами яскравих кольорів, силуети подовжені й прямі, але вже сусідять з більш скульптурними й приталеними формами. Також тут з’являється чорний колір, який символізує чистоту.

THEO весна-літо 2021
THEO весна-літо 2021

Завершується весняно-літня колекція THEO низкою образів, покликаних підкреслити внутрішній стан дівчини. У цій частині вже панують розслаблені форми. Вишуканий піжамний костюм з віскозного крепдешину був створений у відповідь на всесвітню пандемію — його універсальність дасть змогу почуватися комфортно удень ​​під час онлайн-увімкнення, в офісі, на домашній вечірці або на прогулянці вечірнім містом. А з ним у зв’язці працюють сукні з асиметричними рукавами й рельєфами.

THEO весна-літо 2021
THEO весна-літо 2021
THEO весна-літо 2021

Подивитися всю колекцію THEO весна-літо 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.