До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Завжди інша: лукбук Lake Studio осінь-зима 2019/2020

Нова колекція Lake Studio натхненна різноманіттям жіночих образів і іпостасей, які дівчина змінює за бажанням на основі своїх почуттів.

У роботі дизайнери відштовхувалися від образу акторки Єви Гаррінгтон у голлівудській стрічці 1950-х років "Все про Єву". Головна героїня – молода акторка, яка будь-якою ціною хоче досягти успіху на своїй терені. Вона постійно приміряє нові ролі – як в житті, так і на сцені, а тому колекція, натхненна нею, вдалася такою, що постійно трансформується.

Реклама

<b>лейк лукбук 1</b>

За допомогою одягу дует Анастасії Рябоконь і Олесі Кононової ілюструє також дорослішання дівчини і зміни в її світовідчутті і настроях. Сьогодні вона одягає драматичну сукню з корсетом, а вже завтра хоче приміряти костюм із спідниці і бра електричного синього кольору.

Цього сезону Lake Studio співпрацюють з Ніною Денисовою, українською художницею і графіком. На основі її полотен створили принти, що прикрасили сукні, топи та спідниці. Також серед патернів – імітація мережива, яку можна побачити на штанах, сорочках і хустках. "Дівчата дуже люблять мереживо, але його складно носити на голому тілі – тому в нашому авторському принті ми зімітували печворк з різних візерунків на нюдовому тлі", – пояснюють дизайнери.

<b>lake lookbook 2</b>

Особливістю колекції є її стилістичне різноманіття; об'єднує же її загальна ідея і декоративно-конструкторські прийоми. Тут і спортивні сукні, і стримані моделі штанів і сорочок, які можна одягнути в офіс, і шовкові сукні зі стяжками, які підходять для театральних підмостків.

Серед декоративних рішень – різноманітне використання корсетних кісток і ліній, відкриті плечі, стяжки і призбірки, які подорожують з сукні на сукню. Матеріали, представлені в колекції – шерсть, шовк, сатин, жатий котон, віскоза і купра, екоматеріал, з якого пошитий чорний блискучий костюм, який обіцяє стати знаковим образом колекції.

<b>Лейк 2019 предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.