До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі на бал: Zuhair Murad Pre-Fall 2018

Ліванський дизайнер Зухаїр Мурад знає толк в ідеальних вечірніх сукнях і вміє робити такі, від яких серце починає битися частіше. У новій міжсезонній колекції він показав нову порцію нарядів для найурочистіших приводів і не тільки.

Zuhair Murad Pre-Fall 2018

Увійшли до неї як сукні різного ступеня ошатності – від зухвалих шкіряних міні, прикрашених великими каменями, до розкішних туалетів до підлоги з оборками, вишивкою і фактурними аплікаціями. Чимало уваги Мурад приділив і образам, побудованим на брюках – комплекти з мереживними шортами, елегантні двійки і вечірні комбінезони мають не менш ефектний вигляд у його виконанні, ніж класичні сукні.

Реклама
Zuhair Murad Pre-Fall 2018
Zuhair Murad Pre-Fall 2018
Zuhair Murad Pre-Fall 2018

Джерела натхнення в ліванського дизайнера такі ж різноманітні, як і сама колекція – едвардіанська епоха і сімдесяті. "Попри всі відмінності, у них є одна загальна і важлива риса, – розповідає Зухаїр Мурад. – Ці десятиліття стали ключовими для жінок у боротьбі за їхні права і свободи. На початку ХХ століття старт цьому руху дали суфражистки, а в сімдесятих жінки змогли максимально яскраво проявляти свою індивідуальність".

Zuhair Murad Pre-Fall 2018
Zuhair Murad Pre-Fall 2018
Zuhair Murad Pre-Fall 2018

Подивитися всю колекцію.

Читайте також:

Кірстен Данст в лукбуці нової колекції Rodarte

Свои секреты: как создаются кутюрные платья Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.