До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все буде любов: Елла Кандиба представляє нову колекцію Elena Burba

Український дизайнер Олена Бурба представила нову колекцію під назвою Love is around me. Її обличчям стала українська топ-модель Елла Кандиба.

"Колекція Love is around me – це емоція, яку ловить душа і дає імпульс натхненню. Де є віра, немає місця для сумніву. Її посилом є любов у всіх проявах. І перш за все – любов до себе. Там, де ти є зараз. Не думати, як було б краще, а просто бути собою і насолоджуватися моментом. Адже ти, саме ти, вже є цінністю", – розповідає про свою нову роботу Олена Бурба.

Реклама

Цей посил дизайнер висловила поєднанням фірмових романтичних мотивів, пишних квіткових візерунків, як символу того, що все буде добре, і східних мотивів. Адже саме жителі цих країн найкраще вміють за допомогою духовних практик і різноманітних медитацій знаходити внутрішній баланс, чути перш за все себе і власні бажання.

До колекції увійшли укорочені топи, широкі штани-палаццо з високою талією, легкі шовкові сукні та елегантні брючні костюми. Також є базові футболки, трикотажні сукні та комбінезони, доповнені авторськими афірмаціями бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.