До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення гламуру: показ осінньо-зимової колекції Versace в Мілані

У італійського бренду Versace зараз золотий час. Поки колеги Донателли Версаче тільки освоюють популярну сьогодні знову естетику вісімдесятих, вона її знає досконально і повертає на подіум в найкращому вигляді.

У новому сезоні італійка сміливий настрій цієї епохи поєднала з речами класичними і універсальними – тренчкотами, "шкільними" сорочками з гострими комірцями, ідеально скроєними жакетами і трикотажем. Але це було б занадто просто для неї. Потім на подіумі з'явилися гламурні панки – манекенниці крокували по подіуму в міні-спідницях в кольорову клітку, що нагадують про шотландські кілти, ковбойські сорочки і корсети.

Реклама

Також Донателла продемонструвала всю силу вузької талії, яка миттєво робить образ і спокусливим, і сильним. Її головним помічником тут став широкий шкіряний пояс з великою пряжкою. Дизайнер використала їх практично у всіх образах колекції, але найефектніше вони виглядали на чорних міні-сукнях з драпіровками. "Versace робить дівчат впевненими в собі, – розповіла дизайнер. – А в наш час, коли жіночі голоси звучать все голосніше, це дійсно важливо".

За традицією, вишенькою на торті цього шоу став кастинг моделей – Наталя Водянова, Аня Рубік, Кайя Гербер, Едді Кемпбелл і Джіджі Хадід.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.